Що станеться з тілом, якщо протягом місяця щодня робити планку

0
Що буде, якщо стояти у планці щодня
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Блогер провів експеримент та поділився дивовижним результатом. Фітнес-блогер Мартін Лавіль вирішив влаштувати собі 30-денний челендж: він щодня протягом місяця виконував одну вправу – планку на ліктях. А згодом поділився результатом на своєму YouTube-каналі Kaizen Lifestyle.

Подробиці

Для початку хлопець робив п’ять підходів по одній хвилині без додаткового навантаження. Однак незабаром такий спосіб виконання здався йому занадто простим, і він трохи ускладнив елемент. На другому тижні він став робити планку з обтяженням (блогер одягав на спину рюкзак, у який поклав близько двох кілограмів) і намагався простояти в такому положенні п’ять хвилин. Це, за словами Мартіна, виявилося набагато складніше, але він таки вирішив довести справу до кінця та закінчити челендж.

Блогер зізнався, що завдяки планці прокачав не лише прес, а й м’язи грудей та плечей. Хоча, додав він, візуально це залишилося практично непомітним: можна побачити лише незначні зміни у тілі. Головним досягненням він назвав промальовування V-ліній нижнього преса та збільшення грудних м’язів.

Крім того, Мартін виділив ще одну перевагу такого елемента. Він наголосив, що це позитивно впливає на поставу. Особливо від такої вправи не потрібно відмовлятися людям із сидячим способом життя, додав він.

Ютубер перерахував кілька мінусів таких занять. Так, у планці досить складно прогресувати, наголосив він. Людина досить швидко звикає до часу виконання і додаткової ваги, тому доводиться постійно збільшувати і те, й інше. Також Лавіля засмутило, що вправа практично не вплинула на м’язи бокового преса, тому він радив виконувати комплексне тренування, щоб опрацювати все тіло.

попередня статтяЩо буде, якщо робити розтяжку щодня
наступна статтяЯк приготувати кабачки у часниково-соєвому соусі всього за 15 хвилин
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я