Як почистити рибу від луски за 1 хвилину

0
Як почистити рибу від луски за 1 хвилину
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чистка риби, мабуть, “найтяжче” заняття для більшості господинь. Щоб видалити луску, що покриває рибу, доведеться чимало повозитися. До того ж, після завершення цього трудомісткого процесу весь кухонний стіл покритий дрібними лусочками, які неодмінно розлітаються на всі боки при традиційному способі чищення. Тому чищення риби вимагає не лише багато фізичних зусиль, а й часу.

Подробиці

Але цей процес можна зробити набагато простішим та пришвидшити. Для цього достатньо замінити звичайний ніж простою овочечисткою.

Розкладіть морську чи річкову рибу на обробній дошці та приступайте до видалення луски, проводячи гострою поверхнею проти лусочок.

При цьому всі відходи накопичуються на самому приладі, призначеному для чищення овочів, і не забруднюють вашу кухню. На чищення риби вагою до 500 грамів йде менше хвилини.

попередня статтяЩо додати у воду, щоб квіти в горщику розпустилися
наступна статтяЯк “змусити” петунію швидко рости і “пишно” цвісти
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я