Які літні продукти варто включити до раціону для схуднення

0
Які літні продукти варто включити до раціону для схуднення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Влітку худнути набагато простіше, ніж у інші сезони, оскільки можна без обмежень купувати корисні низькокалорійні продукти. До того ж, у спеку не хочеться вживати жирну важку їжу. Натомість хочеться напоїв, ягід, фруктів та овочів. Які літні продукти можуть допомогти у порятунку від зайвої ваги

Полуниця

Ця ягода однією з перших з’являється на ринках, тому багато хто вже встиг порадувати себе смачним продуктом. Полуниця є цінним джерелом вітаміну С, який необхідний при схудненні.

Також ягода сприяє вгамовуванню голоду і насичує організм антиоксидантами. Тому варто вживати щодня хоча б по 100 г полуниці.

Кавуни

Перші кавуни потрібно вибирати прискіпливо, але експерти вважають, що вживання цього продукту допоможе позбавити організм токсинів і шлаків. Кавуни сприяють звільненню від набряклості, що теж допомагає покращити фігуру.

Також варто знати, що цей продукт харчування допомагає вгамувати почуття голоду при невеликих показниках калорійності.

Кабачки

Цей продукт має бути в раціоні кожної людини, яка прагне схуднути із користю для здоров’я. Навіть при прожарці калорійність кабачків не перевищить показник у 100 ккал.

У сирому продукті показники ще “приємніші” – трохи більше 20 ккал.

Вважається, що кабачки допомагають позбавити організм надлишку води, вгамувати голод, знизити загальну калорійність раціону, а також покращити роботу органів ШКТ.

Продукт ще й очищає печінку.

Огірки

При схудненні огірки стануть вірним помічником, адже вони сприяють швидкій втраті ваги. Ні для кого не секрет, що овоч майже повністю складається з води, що і допомагає повернути струнку фігуру.

До того ж, огірки можуть стати ідеальним перекушуванням, яке втамовує голод на довгий час.

М’ята

Зараз можна порадувати себе свіжою ароматною м’ятою, яка зробить будь-який напій набагато привабливішим. Ця рослина допомагає налагодити роботу нервової системи, завдяки чому можна захиститися від переїдання на ґрунті стресу.

З м’яти можна готувати напої, які чудово втамовують спрагу. Також рослина корисна для зміцнення здоров’я та покращення зовнішнього вигляду.

попередня статтяЯк зробити закуску з солоних лимонів
наступна статтяЩо потрібно зробити для цвітіння грошового дерева
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я