Названі п’ять ранкових звичок для ефективного схуднення

0
Названі п'ять ранкових звичок для ефективного схуднення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На сайті National Library of Medicine опублікували дослідження, в якому йдеться про важливі ранкові дії, що допомагають схуднути.

  1. Насамперед наголошується, що необхідно висипатися, тому що відрегульований цикл сну важливий при схудненні, тому що завдяки правльному функціонуванню гормону греліну, який збалансовується під час сну, ви уникнете переїдання.
  2. Вранці рекомендується випивати склянку теплої води для покращення обміну речовин. Також це допоможе запустити роботу ШКТ та краще переварити їжу.
  3. На сніданок варто вживати більше білків, що дозволить довше залишатися ситим та відрегулювати рівень цукру.
  4. З ранку також найкраще займатися спортом. Тренування додадуть заряду бадьорості і допоможуть найбільш ефективно знизити вагу.
  5. Можна також зайнятися медитацією. Фахівці відзначають, що це заспокоює розум і готує нервову систему до майбутніх навантажень.
попередня статтяКому варто відмовитися від чаю, розповіли експерти
наступна стаття5 “секретів” приготування “найкращої у світі” смаженої картоплі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я