“Секрети Голлівуду”: як худнути без спорту та дієт

0
Секрети Голлівуду: як худнути без спорту та дієт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хороша фігура — результат не тільки постійних тренувань і правильного харчування, а й способу мислення, який навіть забіг по бутіках або вибір страви в ресторані перетворює на міні-тренування. Принаймні саме так вважають голлівудські селебріті.

Повсякденні справи

Навіть такі прості речі, як вибір вбрання на день, вимагають зусиль, і не тільки розумових (хоча і це також допомагає худнути). Щоб зовсім не занудьгувати, коли кожен раз виконуєте набридлу рутину, уявляйте, скільки калорій в цей момент позбавляєтеся і наскільки ближче стаєте до ідеальної фігури.

Робота

Думаєте, сидіти за комп’ютером шкідливо? У принципі так, але, як відомо, із усіх правил бувають винятки. Працюючи перед монітором, також можна худнути. Наприклад, спалювати 101 ккал на годину, просто переглядаючи документи, гортаючи улюблені сайти або складаючи графіки та таблиці. Головне – налаштування.

Сім’я

Наші близькі не тільки вірні супутники життя, найбільша наша радість і взагалі сенс існування, а й чудові фітнес-інструктори (хоч самі цього не знають).

Відпочинок за містом

Прогулянка лісом сама по собі корисна: свіже повітря, красива природа, яка радує око і підвищує настрій, ну і, як-не-як, з кожним кроком ми втрачаємо ненависні калорії і підкачуємо м’язи. Також корисні садові  і огородні роботи та прибирання. Сапання городини чи поливання рослин чи стрижка газону позбавить вас 200-300 ккал/годину.

Подорож

Переміститися з пункту А до пункту В – аж ніяк не найпростіше завдання. Для цього потрібно зробити безліч великих і маленьких справ, наприклад, дійти до машини і сісти за кермо або взагалі залишити її в гаражі і пішки прогулятися до пункту призначення, а можна навіть відлетіти на інший континент.

попередня статтяЯк прати речі з гудзиками та блискавками – застебнутими чи розстебнутими
наступна статтяЯк приготувати паніровку з чіпсів до рибних котлет
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я