Що можна додати у воду, щоб швидше схуднути

0
Що можна додати у воду, щоб швидше схуднути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожна людина мріє мати гарну фігуру. В літній період питання стрункості стає більш актуальним. Все більше людей починають шукати в Мережі питання про те, як швидко і за мінімальних зусиль позбутися зайвої ваги.

Подробиці

Нутриціолог Ірина Юзуп у розмові з журналістами розповіла, що для боротьби з зайвими кілограмами треба консультуватися зі спеціалістами, які підбиратимуть дієту виходячи зі стану організму, займатимуться фізичною активністю та позбавлятимуться шкідливих звичок. Крім того, важливо дотримуватися водного балансу.

Однак тут важливо розраховувати норму рідини, виходячи з ваги. Вважається, що за 1 кг необхідно брати 30 мл води. Також метаболізм можна прискорити завдяки особливому напою.

Треба взяти дві склянки кип’яченої води, половину чайної ложки кардамону та свіжого імбиру, а також половину склянки натурального йогурту без добавок.

«Вважається, що такий напій сприяє стрункості фігури, омолодженню. Спеції – не лише природні антибіотики, антимікотики та антиоксиданти, вони сприяють “розгону” лімфи та детоксу».

попередня статтяОдин інгредієнт, який даремно господині не додають у борщ
наступна статтяЯк з допомогою чайної заварки збільшити врожайність цибулі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я