...

Як приготувати чизкейкову начинку з орео для тортів та десертів

Підпишіться на нас:

Таку начинку можна використовувати, як прошарок для улюблених бісквітних коржів. Торт буде дуже смачний, бо поєднання вершкового сиру та вершків — безпрограшний варіант. Один з найкращих варіантів начинки, які є в кондитерці.

Інгредієнти для начинки

Для приготування потрібні такі продукти:

  • вершковий сир — 150-200 г;
  • цукор — 30-40 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • вершки 33% — 40-50 мл;
  • печиво орео — 3 шт.

Як приготувати

Починаємо з вершкового сиру. Його потрібно перемішати з цукром. Наразі зробіть це вінчиком. Додайте яйце та вершки. Знову вимішайте до однорідної консистенції. Зверніть увагу, що збивати міксером не треба.

Крем викладіть в форму. Найкраще буде, якщо вона на діаметр 16 см. Розламайте печиво на шматочки та розкладіть на начинку. Притисніть пальцем, щоб воно опустилося.

Відправте в духовку при температурі не більше 110-130 градусів. Режим «верх-низ» потрібен. Час випікання становить 30-40 хвилин. Зверніть увагу, що центральна частина буде дещо тремтіти, але це нормально.

Готовий чизкейк потрібно охолодити, а тоді вже переставити в холодильник на охолодження та стабілізацію не менше ніж на 6 годин. Використовувати начинку потрібно наступним чином. Спочатку бісквітний корж, крем, потім викладаєте цей чизкейк. Далі знову крем та ще один корж. Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я