...

Гімнастика від акне: цей вид тренувань допомагає очистити шкіру від прищів

Підпишіться на нас:

Щоб повернути шкірі чистоту і позбутися запалень, потрібно не лише посилити догляд, а й змінити спосіб життя. Поряд із чистим харчуванням зменшити вираженість прищів допомагають заняття спортом, і особливо цей вид практик.

Дерматологи не припиняють повторювати, що робота над якістю шкіри – це комплексний процес, в якому одним кремом не обійтися. Для того, щоб позбутися запалень і збалансувати роботу сальних залоз, потрібно ввести деякі обмеження харчування: їсти менше солодощів, снеків та інших перероблених продуктів. А ще потрібно стежити за своїм ментальним здоров’ям: адже підвищення рівня гормону стресу кортизолу сильно впливає на якість шкіри.

Регулювати баланс кортизолу допомагають прогулянки на свіжому повітрі, повноцінний сон, спортивні тренування. Особливо добре в цьому плані проявляють себе заняття йогою — адже в них фізичне навантаження поєднується з медитативними практиками.

Крім заспокійливого ефекту експерти відзначають ефективність йоги внаслідок великої кількості асан, які практикуються у перевернутому вигляді. Подібні пози добре впливають на кровообіг та обмінні процеси в організмі, що позитивно позначається на загальному стані шкіри.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я