...

Незвичайний спосіб варіння буряків без брудних каструль та запаху

Підпишіться на нас:

Ви дійсно можете приготувати буряки в мікрохвильовій печі протягом декількох хвилин. Тепер не треба чекати цілу вічність, поки буряк звариться у каструлі. Перш ніж приступити до готування, скористайтеся слушною порадою, щоб приготувати буряки ідеально.

Користь буряків

Смачний та корисний коренеплід можна використовувати для приготування салатів та закусок. У вареному буряку зберігається велика кількість корисних речовин, включаючи вітаміни та мінерали. Коренеплід особливо цінується за високий вміст клітковини та м’яку проносну дію на кишечник.

Як швидко приготувати буряк у НВЧ-печі

При варінні буряків традиційним способом можуть виникнути проблеми з неприємним запахом, брудними стінками каструль, втратою кольору буряків.

Однак це не привід для поганого настрою, адже існує оптимальне рішення і зварити буряк можна в мікрохвильовій печі в поліетиленовому пакеті.

Як правильно приготувати буряк

Підготовлений буряк помістіть у пакет, зав’яжіть його і покладіть у мікрохвильову піч, але попередньо проколіть пакет у кількох місцях для виходу пари.

Точний час варіння залежить від розміру буряка, але навіть великий коренеплід звариться значно швидше – досить 15 хвилин.

Такий спосіб варіння допоможе вам отримати смачні та апетитні буряки за лічені хвилини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я