Шаурмени розповіли три найкращі соуси для соковитої шаурми

0
Шаурмени розповіли три найкращі соуси для соковитої шаурми
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шаурму найкраще готувати вдома. Тоді можете бути впевнені, що вона найкраща та зроблена з дійсно якісних продуктів. З цим важко не погодитися. Начинка для шаурми — це суцільна імпровізація. Що у вас є, те й закладайте. Чим більше, тим смачніше.

Три соуси для шаурми

Без смачного соусу неможливо отримати максимальне задоволення. Досить часто він стає родзинкою та найяскравішим доповненням. Пропонуємо вам спробувати три варіанти соусів.

Соус №1

Його роблять з м’якого сиру. Вершковий пастоподібний найкраще смакує. До нього додайте трохи соєвого соусу та французької гірчиця з зернятами. Не зайвою буде зелена цибуля та трохи солі за бажанням.

Соус №2

В сковороду налийте вершки. Доведіть до кипіння. Додайте подрібнений часник та тертий сир. Він повинен розплавитися. В результаті у вас буде сирно-вершковий соус.

Соус №3

Для нього потрібна сметана. Змішайте з майонезом в рівних пропорціях. Покришіть свіжий кріп та зубчик часнику. Також покладіть гостру гірчицю. Перемішайте все.

Ці соуси ідеально підійдуть до шаурми. Ви отримаєте максимально смачні вироби домашнього приготування. Не забудьте трохи підсушити шаурму на сковороді. так буде значно смачніше.

попередня статтяЗакуска з паростків сої з пряною часниковою заправкою
наступна статтяКвітникарі розповіли, що можна висаджувати на клумбі поруч з лавандою
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я