Як приготувати теплий салат з огірків і м’ясом по-корейськи

0
Шахтарський салат
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Теплий салат з яловичиною та огірками по-корейськи можна приготувати на вечерю. Особливо він за смаком буде до вподоби любителям гострої та пряної їжі за азіатськими рецептами. Він також буде смачним охолодженим.

Подробиці

Готувати його дуже швидко: весь процес не займе більше 40 хвилин із урахуванням часу на експрес-маринування огірків.

  1. Два довгі огірки потрібно розрізати на дві половини, потім половинки розрізати вздовж, а шматочки, що виходять, ще на 3-4 скибочки.
  2. Складіть порізані огірки в миску і посипте чайною ложкою солі, залишивши маринуватися на 15-20 хвилин, доки вони не пустять сік.
  3. 400 г яловичини (краще не до кінця розморожену) наріжте невеликою соломкою.
  4. Огірки, що промаринувались, приправте чайною ложкою червоного гострого перцю. Якщо виділилося дуже багато соку, зайву рідину можна злити. Додайте чайну ложку перемеленого коріандру.
  5. На розігріту на сковороді рослинну олію потрібно викласти м’ясо та обсмажити. Після того, як рідина випарується, додайте цибулю та 4 столові ложки соєвого соусу. Смажте кілька хвилин, постійно помішуючи.
  6. Викладіть весь вміст із сковороди в миску з огірками. Один червоний солодкий болгарський перець теж наріжте соломкою і додайте до салату. Полийте 2 столовими ложками оцту, та додайте оливкову олію.
попередня статтяЗабираємо швидко неприємний запах із взуття: 7 дешевих та ефективних засобів
наступна статтяЯк правильно зробити високі грядки: покрокова інструкція для початківців
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я