Як “підтягнути животик” за 1 хвилину з допомогою стільця

0
Підтягнути животик за 1 хвилину за допомогою стільця
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Під дією земної гравітації та сидячолежачого способу життя зникла талія? Втома та зайнятість заважає вам почуватися в тонусі? Перетворіть стілець на тренажер!

Капітанський стілець

Ми постійно знаходимося в пошуку найкращої вправи, яка допоможе здійснити мрію багатьох жінок – зробити живіт плоским та підтягнутим. Поспішаємо порадувати – така вправа знайшлася.

Американська спортивна рада назвала «Стілець капітана» найефективнішим тренінгом для м’язів живота, тому що вона краще за будь-які інші вправи зміцнює і тренує прямі і косі м’язи живота. Найприємніше, займаючись лише одну хвилину на день, ви дуже скоро помітите результат!

Виконання:

1. Сядьте на стілець, досить високий, щоб ваші ноги не торкалися підлоги.
2. Руки підкладіть під стегна.
3. Опустіть всю свою вагу на руки (ніби ви хочете підвестися зі стільця). Трохи підтягніть до грудей коліна за рахунок пресу і підніміть стегна над стільцем на 6-8 см, утримуючи живіт напруженим. Потім повільно опустіться у вихідне положення.
4. Повторюйте вправу протягом хвилини, можна довше.

Якщо ви не мрієте стати капітаном, а просто хочете не засиджуватися на місці: ходіть сходами, а не катайтеся на ліфті, в обідню перерву обов’язково виходьте на вулицю і хоча б раз на тиждень відмовляйтеся від поїздки на автомобілі, витративши деякий час на прогулянку пішки. Одним словом, рухайтеся і робіть це в хорошому настрої.

попередня статтяЧому досвідчені городники не викидають кульбабу
наступна статтяЩо налити в каструлю під час варіння пельменів, щоб вони стали смачнішими
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я