...
ГоловнаКулінаріяЩо додати в фарш, щоб зробити біляші максимально "соковитими"

Що додати в фарш, щоб зробити біляші максимально “соковитими”

Підпишіться на нас:

Однією з найважливіших характеристик, що описують якість біляша є “соковитість”. Якщо пиріжок з м’ясом виявився занадто сухим, то блюдо вважається невдало приготовленим. Багато кулінарів не сумніваються в тому, що головним секретом соковитих біляшів є використання жирної начинки.

Проте пиріжок можна зробити дуже м’яким і ніжним, навіть якщо як м’ясний компонент використовується тільки суха яловичина, не змішана зі свининою.

Подробиці

Для надання блюду соковитості не потрібно збільшувати калорійність. Достатньо додати у фарш один несподіваний і абсолютно безпечний для фігури інгредієнт.

Коли господиня вже приготувала та замісила м’ясну основу, у цю складову частину майбутніх біляшів треба кинути лід. До того ж бажано використовувати не цілі, а подрібнені кубики замороженої води.

Лід потрібно покласти у фарш так, щоб холодний інгредієнт виявився повністю усередині. Після досягнення потрібного результату м’ясо можна «одягнути» в оболонку з тіста.

Далі сирі біляші обсмажуються традиційним способом – на сковорідці або у фритюрі. В результаті вийде страва, з якої витікатиме сік. При цьому жирність страви буде помірною: калорійність збережеться в межах розумного.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...