Як зварити манну кашу без грудочок

0
Як зварити манну кашу без грудочок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Манна каша – це корисна страва, яку багато хто готує на сніданок. Зробити ранковий прийом їжі можна не тільки корисним, але й дуже смачним, якщо додати в кашу трохи ягід або шматочків фруктів.

Подробиці

Проте основна проблема у тому, приготування манної каші без грудочок потребує певного досвіду і це зможе зробити далеко не кожна господиня.

Але є два способи, які допоможуть завжди зробити ідеальну страву.

При цьому спочатку треба правильно розрахувати всі компоненти. Як зазначають господині, на 80 г борошна потрібно взяти 0,6 літра молока. Не зашкодить дрібка солі. Якщо хочеться отримати солодшу кашу, то при варінні необхідно підготувати дві ложки цукру.

Спосіб перший

Каструлю слід попередньо ополоснути холодною водою. Завдяки цьому не прикипатиме молоко.

Як тільки молоко закипить, то вогонь треба зменшити і можна висипати манку. Робити це треба поступово. При цьому весь час слід помішувати рідину.

Після цього кашу потрібно постійно помішувати до закипання. Як тільки вона буде готова, каструлю необхідно зняти з вогню.

Спосіб другий

Як відзначають досвідчені господині, більшість (2/3) молока доводиться до кипіння разом із цукром і сіллю.

Перед закипанням молока в частину напою, що залишилася, треба всипати крупу і ретельно перемішати. За бажанням додається невелика кількість води.

Потім суміш слід вилити в кипляче молоко та довести до кипіння.

попередня статтяЧому шкіра стоп стає грубою і як повернути їй гладкість
наступна статтяКориця знижує чи підвищує тиск
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я