...

ТОП-6 фруктових салатів, з якими впорається кожен

Підпишись на нас:

Фруктовий салат – дуже смачний корисний десерт. Перед таким салатом не може встояти ніхто. Його можна вживати тим, хто стежить за своєю фігурою, такий салат не принесе жодної шкоди, а лише величезну користь та гарний настрій.

Подробиці

Основою фруктового салату є фрукти. Їх сміливо можна поєднувати з різними ягодами, йогуртом, медом.

Якщо нарізати яблуко шматочками, банан кільцями, апельсин кубиками і заправити все це йогуртом, вийде дуже смачний салат. Можна заправити солодким йогуртом, якщо салат для дітей.

Також можна взяти грушу, хурму, виноград без кісточок, банан, ківі. Всі інгредієнти чистимо, ріжемо невеликими шматочками, перемішуємо і поливаємо трьома столовими ложками меду. Салат можна прикрасити зернами гранату.

Фруктовий салат із додаванням шоколаду. Потрібні мандарини, які потрібно почистити та нарізати кубиками. Грейпфрут, яблуко також потрібно почистити та порізати на кубики.

Беремо улюблену плитку шоколаду та ріжемо кубиками. Усі інгредієнти викладаємо в посуд та перемішуємо. Родзинки потрібно обдати окропом і додати в миску. Все заправляємо йогуртом.

Салат із коньяком

Знадобиться апельсин, грейпфрут, який очищаємо та нарізаємо кубиками. З груші дістаємо середину і ріжемо на скибочки. З яблуком робимо те саме, що з грушею. Банан нарізаємо на кружечки. Ківі чистимо і ріжемо кубиками.

Для заправки салату буде потрібно сік половини лимона, столова ложка коньяку, цукор і кориця. Всі фрукти перемішуємо в ємності і додаємо заправку, потім знову перемішуємо.

Салат на сніданок

Чистимо банан і нарізаємо кільцями. Кілька промитих виноградин ріжемо навпіл. Все укладаємо в склянку і рясно поливаємо йогуртом. Зверху посипаємо зернами гранату.

Для цього салату знадобиться яблуко, груша, персик, грейпфрут. Всі інгредієнти чистимо та ріжемо на кубики. Додаємо ківі та мандарин, так само дрібно нарізаємо. Жменю волоських горіхів, трохи перетертих, додаємо до фруктів і все перемішуємо. Салат заправляємо йогуртом.

Полуничний салат з черешнею

Для приготування цього десерту потрібно взяти полуницю, промити, нарізати наполовину і викласти на дно склянки. Потім чистимо банан і нарізаємо на півкільця. Черешні промити і розрізати наполовину.

З апельсина зняти шкірку та порізати на кубики. На полуницю викладаємо шарами апельсин, потім банан та черешню. Полити салат потрібно полуничним йогуртом і прикрасити тертим шоколадом і горіхами.

Салат в апельсині

З апельсина відрізаємо верхівку, приблизно 2 см, і ложкою акуратно вичищаємо м’якоть. Потім нарізаємо кубиками. Банан, яблуко чистимо та нарізаємо маленькими кубиками.

На дно апельсина кладемо три столові ложки тертої полуниці або варення полуничне, дрібно нарізаний апельсин і поливаємо медом – однією чайною ложкою. Насипаємо подрібнені горіхи, яблуко та мед. Салат можна прикрасити скибочками ківі.

Диня з полуницею

Для цієї страви потрібно від дині відрізати маківку, дістати насіння і ложечкою зробити кульки. Полуницю ріжемо на 4 частини, перемішуємо з кульками та перекладаємо в диню. Додаємо цукрову пудру, мед і прикрашаємо листочками м’яти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Що робити, щоб букет півоній довго стояв у вазі

На клумбах вже поччали квітнуть півонії. Букет цих неймовірних...

Як приготувати кабачкові панкейки: смачний сніданок гарантовано

Скоро розпочнеться сезон кабачків. Тоді вони будуть фаворитами на...

Чим швидко відмити руки після ягід шовковиці

Вже починають достигати шовковиці. Любителям поласувати смачними ягодами у...

Як швидко приготувати яблучний штрудель з лаваша

Цей низькокалорійний десерт дуже легко й швидко готувати. Головне,...

Як застосувати з користю свіжоскошену газонну траву

Якщо плануєте косити газон й не знаєте де з...

Як відварити креветки, щоб подати їх на закуску до напоїв

Креветки можна й просто відварити у воді з сіллю,...

З Jerry Heil у Франції стався не тільки Каннський кінофестиваль: співачка приголомшила опублікованими фото

Після завершення «Євробачення 2024» до України повернулася лише alyona...