Як швидко розварити горох без використання солі та соди

0
Як швидко розварити горох без використання солі та соди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Горох досить специфічний продукт, тому він користується меншою популярністю порівняно з іншими крупами. Досить шкода, бо з ним виходять смачні як гарніри, так і перші страви. А особливість їх полягає в необхідності, щоб горох розварився.

Подробиці

Якщо ви зібралися готувати горох, тоді вам знадобляться наступні поради. Горох рекомендують попередньо замочувати. Найкраще це робити з вечора, щоб на наступний день поставити його варити. На приготування іноді потрібно 1,5 години, але з замочуванням за 40-50 хвилин цілком можливо зварити крупу в потрібній вам консистенції.

Пришвидшити процес варіння можна, якщо перемолоти горох в порошкоподібний стан. Проте це варто робити в крайньому випадку. Такий спосіб дещо псує смак готового продукту.

Є ще один хороший спосіб. В каструлю з горохом додайте кілька ложок олії або масла. На поверхні утвориться плівка. Саме вона буде виконувати роль кришки. Під нею температура кипіння води збільшиться, отже, горох швидше приготується. Такий метод можна використовувати не тільки для гороху, але я для сочевиці.

попередня статтяНародні методи, щоб прогнати гризунів з погреба
наступна статтяФітофтороз помідорів: пам’ятка для дачників, щоб виростити здоровий врожай
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я