Як правильно маринувати цибулю для салату

0
Як замаринувати цибулю до шашлику і в салати: солодка цибуля до столу Мариновану цибулю зі смаженим на вогні м'ясом або в салатах із філе на грилю багато хто любить, навіть якщо звичайну цибулю у стравах відгортає. У чому ж секрет хрумкої та солодкої цибулі? Щоб приготувати салатну цибулю потрібно взяти власне 3-5 середніх цибулин, лоток або банку (півлітрову), 100 мл води, 100 г цукру, 0,5 ст.л. солі та 2 ст.л. оцту столового. Цибулю почистьте, поріжте кільцями товщиною 2-3 мм. Тим часом доведіть воду до кипіння. Цибулеві кільця викладіть шарами у посудину, в якій будете маринувати, пересипавши цукром. Поверх додайте сіль, оцет та гарячу воду (5 хвилин після кипіння). Не хвилюйтеся, що цибуля матиме
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як один з інгредієнтів для салату часто фігурує цибуля, яка здатна надати страві цікавого смаку і пікантності. Однак не кожна людина залишиться в захваті від цибулі в її “чистому” вигляді, все-таки смак у неї досить різкий. До того ж, після такого перекушування залишається неприємний аромат із рота. Але спробуйте її замаринувати.

Які продукти слід підготувати для рецепту:

  • 1 цибулина;
  • пучок петрушки;
  • 2 чайні ложки цукру;
  • чорний перець та паприка за бажанням;
  • половина чайної ложки солі;
  • столова ложка лимонного соку.

Як готувати:

Беремо відповідну миску і шаткуємо цибулю довільної форми. Як правило, для маринування вибирають півкільця.

Потім додаємо подрібнену петрушку та прянощі. До речі, можна експериментувати із будь-якими видами зелені, щоб знайти свій улюблений варіант.

Для любителів гострої їжі замість звичайного чорного перцю можна додавати пекучий.

Всипаємо вказану кількість солі та цукру, заливаємо і змішуємо до однорідного стану.

За великим рахунком, цибуля змінює свій смак одразу. Однак якщо ви потерпите бодай хвилин 15-20, то результат вас приємно здивує.

попередня статтяЩо покласти в борозни під час посадки часнику
наступна статтяЯк умілі дачники восени та навесні використовують на городі упаковки з-під яєць
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я