5 висококалорійних продуктів, які можна їсти при схудненні

0
5 висококалорійних продуктів, які можна їсти при схудненні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Найпопулярніший спосіб схуднення, який знайомий кожному, ґрунтується на підрахунку калорій. Однак це не означає, що вам варто виключати всі висококалорійні продукти зі свого раціону, тому що в такому випадку ви ризикуєте втратити безліч корисних мікроелементів, яких потребує ваш організм. Розповідаємо про п’ять висококалорійних продуктів, від яких не варто відмовлятися, якщо ви вирішили сісти на дієту.

Авокадо

Авокадо вживають у їжу всі моделі, які намагаються скинути вагу. І не дарма: незважаючи на високу калорійність плода, він сприяє схудненню. Відбувається це завдяки мононенасиченим жирам, які легко засвоюються організмом та сприяють схуднення. Боятися калорійності авокадо точно не варто, проте варто знати міру. З’їдати більше однієї штуки на день дієтологи не рекомендують.

Фісташки

Багато хто при схудненні виключають зі свого раціону горіхи через їх високу калорійність і великий вміст жирів. Фісташки, на відміну від інших горіхів, містять близько 90% ненасичених жирів, завдяки чому вони є одними з низькокалорійних. Крім того, фісташки багаті на білок і клітковину, речовини, які необхідні організму при схудненні.

Родзинки

Сухофрукти, як і горіхи, ті що худнуть виключають зі свого раціону насамперед. І правильно, адже вони містять дуже велику кількість цукру. Але з родзинками справи інаша – вживання його в їжу позитивно впливає на рівень глюкози в крові. Більш того, родзинки значно корисніші, ніж звичайний свіжий виноград.

Темний шоколад

Те, що шоколад потрібно повністю виключати під час схуднення, — міф. Насправді споживання розумної кількості темного шоколаду дуже корисне для організму. Він добре впливає на нервову систему, мозкову діяльність і навіть уповільнює процеси старіння. Головне, знати міру.

Риба

Високу калорійність має і риба. Особливо жирними є лосось, вугор та тунець. Однак при цьому риба містить безліч корисних мікроелементів, мінералів і вітамінів, які необхідні для нормального функціонування всього організму.

попередня статтяЛікар розповіла, кому не бажано вживати редиску
наступна стаття5 продуктів, які можна їсти на ніч, не переживаючи за свою фігуру
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я