Експерти розповіли, скільки повинно тривати тренування, щоб побачити результат

0
Експерти розповіли, скільки повинно тривати тренування, щоб побачити результат
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не секрет, що спорт є корисним для здоров’я. Хтось ходить на тренування, щоб позбавитися зайвої ваги, хтось хоче підкачатися, деякі ж просто прагнуть покращити своє самопочуття. Проте всіх непокоїть одне й те саме питання — скільки має тривати заняття, щоб з’явився помітний результат?

Скільки має тривати тренування

Найчастіше люди ходять до спортзалу двічі на тиждень і займаються там біля години. Проте особистий тренер Стефані Мансур вважає, що це не найефективніший розклад.

“30 хвилин помірних тренувань п’ять днів на тиждень – мета, до якої потрібно прагнути”, – говорить вона.

Скільки разів на тиждень треба займатися спортом

Проте тим, хто давно не тренувався, експерт рекомендує почати з малого, інакше можна швидко вигоріти, втратити мотивацію та закинути спорт.

«Спочатку займайтеся по 5 хвилин на день, щоб довести собі, що ви можете регулярно вправлятися. Поступово збільште час до 10 хвилин, потім до 15 і так далі», — радить Стефані.

Спорт

На думку тренера, спочатку не має значення, який вид спорту ви вибираєте. Краще віддати перевагу тим заняттям, які приносять вам задоволення, наприклад, йозі, розтяжці, бігу або пілатесу. Щойно тренування стануть невід’ємною частиною дня, почніть комбінувати різні види вправ. Так, якщо ви хочете стати володаркою підтягнутої фігури та гарного рельєфу, виділіть час і на силові тренування.

попередня статтяЯк почати бігати: 5 порад експертів
наступна стаття5 корисних варіантів заправки для салату
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я