...

Які спеції та трави ідеально поєднуються зі скумбрією

Підпишіться на нас:

Вважається, що ідеально відчувати баланс спецій може лише справжній кулінар, який уже встиг спробувати різні варіанти і знайшов найвдаліші поєднання.

Тому тобі варто також навчитися цього корисного мистецтва.

Правильний підбір прянощів гарантує, що приготовлена страва стане в рази цікавішою та смачнішою. Досить бюджетно та популярною рибою є скумбрія, але щоб вона не приїдалася її можна готувати в різні способи.

Деякі господині купують спеціальні набори спецій для риби, але це завжди можна назвати правильним підходом. Найкраще купувати всі прянощі окремо, а не наборами і імпровізувати самостійно.

Які приправи чудово поєднуються зі скумбрією

Якщо ви любите пряні відтінки у смаку страв, то перевагу віддавайте всім видам перцю, паприки та імбиру. Відмінно поєднується зі смаком скумбрії мускатний горіх: риба виходить просто приголомшливою.

Не всі господині знають про те, що можна використовувати на кухні мелісу. А ось досвідчені кухарі додають дрібку цієї корисної трави при приготуванні скумбрії.

Якщо ви тушкуєте скумбрію, то без лаврового листа і меленої гірчиці не обійтися: у такому разі риба стає неймовірно смачною.

При запіканні можна сміливо використовувати базилік та розмарин. Ці трави однозначно додадуть скумбрії “ресторанних” ноток.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я