...
ГоловнаКулінаріяПомилка, яка може зіпсувати фарш для котлет

Помилка, яка може зіпсувати фарш для котлет

Підпишіться на нас:

Однакові за рецептом котлети можуть бути на смак кардинально різні. І справа не тільки в спеціях чи пропорціях продуктів. Є ще один вагомий момент, який здатен негативно вплинути на смак та текстуру фаршу.

Подробиці

Зараз на багатьох кухнях є блендери. Ними збивають, подрібнюють, перемелюють. І м’ясо є одним з продуктів, які претендують на блендерну переробку.

Чи доцільно це робити для котлет?  Заборона на використання блендера цілком себе виправдовує. Блендер занадто сильно дрібнить м’ясо. Для котлет це неприпустимо.

Котлети виходять смачними тільки в одному випадку, коли фарш має досить грубі фракції або середні. Блендер пошкоджує м’ясні волокна. В результаті продукт втрачає свою структуру, смак та соковитість.

З цього ж погляду не варто двічі пропускати м’ясо через м’ясорубку. Такий продукт краще використовувати для приготування інших страв, наприклад, фрикадельок або ж тюфтельок, люля-кебабу.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...