Через ці 4 помилки у фітнесі ти не худнеш

0
Через ці 4 помилки у фітнесі ти не худнеш
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хочеш отримати результат, а не просто даремно витратити гроші на абонемент у фітнес-центр та час на тренування? Тоді тобі треба обов’язково враховувати ці чотири нюанси.

Досвідчені тренери розповіли, що заважає їхнім клієнтам худнути — ось які помилки увійшли до складеного фахівцями антирейтингу.

Неправильна розминка

«Забудьте про бігову доріжку — вам потрібно досягти більшого, ніж просто підвищення пульсу та температури тіла. Замість цього витратите десять хвилин на вправи на рухливість – постійте у високій планці, розтягуючи хребет щоразу, коли виходите з неї, зробіть “собаку мордою вниз” та “собаку мордою вгору”, щоб стимулювати кровотік квадрицепсах, стегнах і верхній частині тіла. Тільки не плутайте рухливість з гнучкістю або розтяжкою – вона є чимось більшим. Коли ви рухливіші, можете тренуватися інтенсивніше і відновлюватися швидше», — пояснює тренер з Великобританії Люсі Коуен.

Тільки кардіо

За словами Люсі, вона постійно бачить у залі жінок, які день у день займаються кардіо, не додаючи до своєї програми силові тренування. «Спочатку здається, що це дає результати, але згодом організм звикає до такого режиму. Забудьте міф про те, що штанга, гирі чи гантелі зроблять вас “перекачаною”. Силові тренування прискорюють метаболізм, зменшують запалення та покращують поставу — ви повинні приділяти їм стільки ж часу, скільки аеробним навантаженням», — каже Коен.

Занадто мало відпочинку

«Якщо ви не додасте дні відпочинку, ваші результати зрештою постраждають. Перерви дозволяють тілу та розуму відновитися після стресу, викликаного тренуваннями, тому ви зможете займатися ефективніше. Чим інтенсивніше ваші навантаження, тим більше відпочинку вам потрібно — намагайтеся виділяти на нього не менше трьох днів із семи», — радить Люсі.

Поєднання кардіо та силових навантажень

«Слід правильно поєднувати кардіо та силові навантаження: найкраще проводити окремі заняття. Не варто чекати, що після 30 хвилин бігу ви зможете піднімати важку вагу – розділіть різні види тренувань для досягнення найкращих результатів», – радить тренер та засновниця власної фітнес-платформи Шарлотта Тоут.

попередня статтяДобриво з чорнобривців: дачникам на замітку
наступна статтяВсього 1 чайна ложка цього інгредієнта допоможе зварити куряче філе ніжним та соковитим
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я