...
ГоловнаФітнесЯк правильно робити китайську аеробіку для плаского живота: зверніть увагу на цей...

Як правильно робити китайську аеробіку для плаского живота: зверніть увагу на цей рух

Підпишіться на нас:

Китайська аеробіка захопила світ! Вправи з цього комплексу виглядають кумедно, але при цьому швидко запускають процес жироспалювання. Якщо ти теж хочеш спробувати схуднути у такий спосіб, зверни увагу на методику виконання рухів.

Китайська танцювальна аеробіка стала справжнім трендом, причому по всьому світу. Тепер багато жінок, коли чують головну музичну тему цього тренування, інстинктивно починають пританцьовувати на місці. І заразом спалювати зайві калорії.

У двох словах, азійська аеробіка справді працює. Але дотримуватися техніки виконання танцювальних рухів не так легко, як може здатися на перший погляд.

Звичайно, китайська аеробіка передбачає інтенсивні рухи корпусом. При цьому вкрай важливо стежити, щоб хребет залишався в нейтральному положенні, без надмірного фізичного навантаження.

Також у своєму блозі Джувон, одна з відомих викладачок методики, радить стежити і за станом колін під час тренування. Намагайся робити рухи ногами більш плавно та м’яко. І обов’язково займайся у зручному взутті, щоб уникнути неправильного навантаження на стопи!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Чи правда, що силові тренування шкідливі для суглобів і заважають схуднути

Персональний тренер дієтолог Рейчел Макферсон розвінчав популярні міфи про силові тренування в інтерв'ю порталу Yahoo News. Одна з найпоширеніших...

Як зробити ранкову зарядку на всі групи м’язів

Нещодавно вчені провели експеримент: вони виміряли інтенсивність фізичної активності, щоб зрозуміти, чи вибір часу доби впливає на ефективність...

6 нескладних та спокійних тренувань, які швидко спалюють жир

Відомо, що тренування підвищують стресостійкість та витривалість. Тому разом з різними експертами зі схуднення ми підібрали топ-6 системних,...

Як зробити зі звичайного прибирання справжнє тренування: 6 лайфхаків, які все змінять

Пробіжки або заняття в тренажерному залі кілька разів на тиждень - чудовий спосіб залишатися в формі. Але що,...