Як зміцнити «жіночі» м’язи і зробити живіт пласким

0
Як зміцнити «жіночі» м'язи і зробити живіт пласким
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для того, щоб мати плоский живіт, качати прес недостатньо: як і робити тільки вправи Кегеля, щоб зміцнити інтимні м’язи. Саме тому краще віддати перевагу комбінованому способу прокачування м’язів – за допомогою руху з невеликим підйомом тазу.

Для того, щоб отримати гарний живіт, потрібна комплексна робота, яка включає правильне харчування з мінімумом продуктів, що викликають здуття і набряклість, а також тренування з упором на різні групи м’язів.

Експерти радять не забувати про вплив інтимних м’язів на зовнішній вигляд живота. Іноді випараючий животик з’являється саме через слабкість тазового одна. Зараз ми знову хочемо тобі нагадати про важливість турботи про «жіночі» м’язи — і показати ще одну вправу, яка корисна одночасно для преса та тазового дна.

Обертання тазом у напівмістку гарні тим, що подібний рух зможе повторити жінка з будь-яким рівнем фізичної підготовки. Головне – у момент виконання вправи стежити за станом інтимних м’язів. Вони повинні бути підтягнуті та трохи напружені.

  • Ляж на спину і зігни ноги в колінах, руки поклади на підлогу
  • Підніми таз трохи вгору — і постарайся відчути напругу в м’язах преса та тазового дна.
  • Здійснюй кругові обертання тазом – спочатку за годинниковою, а потім проти годинникової стрілки.
  • Тепер рухай тазом вгору та вниз. Зроби приблизно 15-20 повторень і опускай тіло на підлогу
попередня статтяНа якому вогні варять рис, щоб він вийшов розсипчастим
наступна статтяЧому розвалюється смажена риба: що не так робить господиня
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я