...
ГоловнаКулінаріяЧим замінити панірувальні сухарі: три альтернативні продукти

Чим замінити панірувальні сухарі: три альтернативні продукти

Підпишіться на нас:

В кулінарній практиці панірувальні сухарі часто використовують для котлет, в приготуванні м’яса, овочів та багатьох інших продуктів. Вони допомагають зробити хрумку скоринку та зберегти в страві соковитість.

Чим замінити панірувальні сухарі

Якщо вам потрібні сухарі, а вони закінчилися, можна знайти вихід з положення. Найперше панірування можна зробити борошном. Стандартний варіант. Можна брати не лише пшеничне, але й будь яке інше. Кукурудзяне, рисове, вівсяне також підійде.

При бажанні зробити скоринку більш щільною та хрусткою, можна використати манну крупу. Нею користуються аналогічно панірувальним сухарям.

На крайній випадок можна скористатися цибулевими крекерами, чіпсами, кукурудзяними пластівцями. Подрібніть їх та стандартно використовуйте. Наприклад, опустіть м’ясо спочатку в яйце, а потім в панірувальну суміш.

Вихід з положення завжди можна знайти. Для цього тільки треба згадати, що у вас є на кухні та з чого можна зробити панірувальну суміш.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...