...
ГоловнаКулінаріяКабачкові рулети з ніжною начинкою: закуска літа 2023 року

Кабачкові рулети з ніжною начинкою: закуска літа 2023 року

Підпишіться на нас:

Набридло готувати кабачкові тортики й класичні оладки? Спробуйте рулет, який прийме будь-яку начинку і вразить гостей, а перед цим вас, бо дуже ніжний смак і гармонійне поєднання з овочами, грибами, сиром.

Подробиці

Основа для рулету виходить ніжна і дещо повітряна, оскільки готується в духовці. Тісто зробіть так, як на млинці (тертий кабачок, яйце, борошно, сіль, спеції), але додайте ще розпушувач.

Викладіть на пергамент шаром до 1 см і випікайте при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин. Якщо корж не встигне стати золотим, то потримайте ще 5 хвилин. Загалом важливо, щоб сам кабачок був м’яким.

Варіанти начинки можуть бути дуже різні. Експериментуйте, як і з печінковим рулетом. Наприклад, смачно протушкувати цибулю, моркву, печериці та додати твердий сир.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...