Натуральні солодощі або полуниця в глазурі — альтернатива цукеркам

0
Полуниця в карамелі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зробити солодощі з полуниці, коли починається сезон цієї чудової ягоди, — найкраща ідея. Стоматологи можуть сказати, що це така собі ідея, але ж іноді можна побалувати себе та близьких. Отже, зустрічайте на кулінарній арені полуниці в глазурі.

Інгредієнти

Вам потрібні тільки такі:

  • полуниця — 450 г;
  • цукор — 350 г;
  • вода — 200 г;
  • мед — 130 г.

Як приготувати

На деко вистеліть фольгу. В миску покладіть багато льоду та налийте воду. Далі окремо змішайте мед, цукор та воду. Поставте на вогонь. Ідеально, якщо у вас буде термометр для карамелі. Періодично помішуйте суміш. Цукор має розчинитись.

Далі потрібно перестати помішувати. Сироп має кипіти та дійти до показника 150 градусів. Намагайтесь обережно проводити по стінках мокрою щіткою, щоб не утворювались кристали цукру та карамелі.

При досягненні потрібної температури зніміть з вогню каструлю та переставте в льодяну миску. Якщо у вас немає термометра, зробіть наступним чином. Капніть карамель в воду. Має швидко утворитись кулька, тверда. Тримати каструлю у холодній воді потрібно до моменту припинення кипіння, щоб перестали йти бульбашки. Дістаньте каструлю.

Тепер можна опускати в карамель полуниці. Нехай зайве постікає. Тепер викладайте на деко з фольгою. Коли карамель застигне, будуть яскраві та натуральні солодощі. Смачного!

попередня статтяЯк знизити температуру в теплиці, щоб не погоріли рослини
наступна статтяЯк правильно обрати якісне морозиво: перевірка в магазині
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я