Куди восени подіти яблука, які попадали з дерева

Врожай з яблунь не весь може йти на зберігання. Частина плодів падає з дерева та лишається на землі. Що з ними робити? Екологічне відношення допоможе вирішити це питання.

Що робити?

Яблука, які попадали, в будь-якому випадку потрібно збирати. Їх лишати та гнити під ногами немає потреби. Це може стати місцем, де будуть збиратися шкідники.

Звичайно, яблука корисні для ґрунту в загальному. І від цього можна взяти максимум користі. Вони насичують ґрунт гумусом, а також покращують його структуру. Це надалі допоможе краще всотуватися волозі.

Зберіть плоди з землі та зробіть з ними теплу грядку. Для цього просто треба перекопати ґрунт на 2 штики лопати. На дно викладіть зіпсовані яблука, потім будяки та траву, яку поскошували з ділянки. Таку грядку потрібно покрити золою, ґрунтом та полити.

Таким чином можна облаштувати грядку для вирощування різних городніх культур. Тож яблука, які попадали з дерева, не треба викидувати просто так. Їм знайдеться правильне місце.

https://prostoway.com/82326-czej-prostyj-metod-dopomozhe-pozbutysya-murah-na-gorodi-ta-v-sadu-znadobytsya-vsogo-odyn-prostyj-ingrediyent
Пугачова Людмила
Пугачова Людмила
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я