Як смачно посмажити коропа, щоб була найкраща скоринка

0
Хрустка смажена риба
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Риба повинна бути в раціоні харчування. Якщо ви не любите рибу, тоді спробуйте приготувати за цим рецептом з хрумкою скоринкою. Результат вас приємно здивує.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • короп — 1,5 кг;
  • сіль — 12 г;
  • чорний мелений перець — 3 г;
  • сушена цибуля — 3 г;
  • борошно — 100 г;
  • манна крупа — 100 г.

Як приготувати

Рибу треба почистити та розібрати на філе. Розріжте на порційні шматочки. Посипте сіллю, чорним меленим перцем та сушеною цибулею.

Відставте в сторону рибу зі спеціями, а наразі зробіть паніровку. Змішайте борошно та манну крупу у пропорції 1:1. Ще трохи солі. Висипте паніровку в пакет, туди відправте рибу та потрусіть. Так вийде рівномірна обробка шматочків риби.

Поставте розігріватись олію. Налийте трохи більше, щоб риба добре смажилась. Олія має бути дуже гаряча. Налийте в миску холодну воду. Отже, потрусіть рибу в пакеті. Візьміть шматочок, струсіть зайве борошно, занурте в воду на секунду, підніміть та відправте в олію.

Таким способом виходить тонка та дуже хрустка скоринка. А ще в олію не буде борошна, тож ви зможете її потім використовувати повторно. Смачного!

попередня статтяДобриво, яке втричі збільшить врожай овочів
наступна статтяЯк відлякати птахів, щоб не клювали ягід на деревах: поради дачникам
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я