В чому секрет вдалого врожаю редиски

0
Редиска
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо говорити про вибір редиски, тоді варто знати різницю між ранньо- та середньостиглими сортами. Перші є більш стійкими до заморозків та стрілкування, а от другі — корисніші та смачніші. Щоб редиска виросла гарна та велика, потрібно знати особливості її догляду.

Місце для редиски

Найкраще обирати ділянку, яка розташована на сонячному місці. Ділянка має бути захищена від протягів.

Ґрунт

Почнемо з найголовнішого. На грядках, де має вирощуватись редиска, не треба вносити гній. Ґрунт має бути рихлий з заглибленням на 20-30 см. Потрібно внести пісок із розрахунку 0,5 відра на 1 кв.м., а також 1 ст.л. аміачної селітри та 2 ст.л. суперфосфату. 1,5 ст.л. сірчанокислого калію. Якщо ділянка має підвищену кислотність, тоді потрібно внести доломітове борошно по 0,5 л на 1 кв.м.

Полив редиски

Одна з головних умов — полив редиски. Ґрунт на грядці має бути помірно вологий. Якщо редиска буде мати недостатньо води, тоді редиска буде тверда та гірка.

Дотримуйтесь умов вирощування, тоді врожай буде радувати. А з нього вже можна буде готувати смачні та вітамінні салати. Нехай все вийде найкращим чином.

попередня статтяЯк приготувати полуничне морозиво з йогуртом
наступна статтяЗабави для дорослих або як приготувати лікер з бузини
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я