Спеції для курки та особливості їх застосування для бездоганного смаку

0
Спеції для курки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Запечена курка зі спеціями — це завжди смачно та доречно. Готуєте для гостей, на вечерю родині або просто для себе — результат буде бездоганним. В перелік спецій входить не лише сіль та перець. Читайте про це далі у статті.

Спеції для курки

Немає потреби щось вигадувати, адже кулінари, господині та шеф-кухарі вже давно це зробили. Вам лишається тільки спробувати їх рекомендації. Отже, спеції, які вам знадобляться:

  • часник;
  • мелена паприка;
  • куркума;
  • розмарин;
  • чебрець;
  • майоран.

Зверніть увагу, що поданий перелік спецій та приправ не треба змішувати разом. В цьому випадку можна отримати досить неочікуваний смаковий результат. Часником рекомендується натирати шкірку курки. Він надає чудовий аромат та смак. Можна також покласти часник під шкірку та в курку.

Чебрець використовують переважно для приготування філе. А для інших частин курки підійде розмарин або майоран. Вийде дуже ароматно та смачно.

Куркума має пряний смак та трохи дає гостроти. Спецію можна додавати як при запіканні, так і при смаженні курки. Навіть в момент приготування бульйону варто використовувати куркуму. Вона надасть не тільки аромат та особливий смак, а ще й золотистий колір.

попередня статтяРозсада капусти в дірках, що робити: поради досвідчених городників
наступна статтяЗробіть з цибулевого лушпиння добриво для домашніх квітів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я