Асани як дієта: чи можна схуднути, займаючись йогою

0
Асани як дієта: чи можна схуднути, займаючись йогою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Йога – приємний і корисний спосіб провести час, а також навести лад у думках. Але чи можна схуднути за її допомогою? І якщо так, якими видами йоги краще займатися?

Так, йога допоможе схуднути, якщо це мета твоїх занять. Як і будь-які вправи, вона допомагає спалювати калорії та тренувати м’язи. Правда, швидкість зниження ваги буде низькою, особливо якщо більше не займатся іншими видами спорту.

Залежно від типу йоги ефект може бути різним. Релаксуючі техніки (наприклад, хатха-йога) не надто впливають на вагу, а ось бікрам або гаряча йога приведуть до приємніших результатів. Вони включають більше поз, які сприяють прискоренему серцебиттю, а в гарячій йозі впливає ще й температура.

Чи можна позбавитися жиру з живота?

Практики йоги на це не орієнтовані, тому кращого ефекту можна досягти, якщо поєднувати вправи з правильним харчуванням, звичайними тренуваннями та управлінням стресом, а також достатньою кількістю сну, на що, власне, йога і впливає.

Йога допомагає покращити і зміцнити м’язовий корсет, особливо у поєднанні з іншими тренуваннями. У більшості поз тренується розтяжка та працюють різні групи м’язів, навіть якщо тобі здається, що ти просто завмерла і нічого не робиш.

Зрозуміло, поняття хорошої фігури у всіх різне. Тренери виділяють три напрями, в яких можна працювати: сила, витривалість та рухливість. Йога працює в основному над останнім, але й решта теж тренується.

попередня статтяСінді Кроуфорд ділиться секретами краси та стрункості
наступна статтяПоспати чи потренуватися : як зробити правильний вибір та не пошкодувати про це
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я