Як тренуватись, якщо немає часу на спортзал

0
Як тренуватись, якщо немає часу на спортзал
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Персональний тренер Антон Крайнов склав спеціальний комплекс вправ, який допоможе боротися з гіподинамією та підтримувати здоров’я в порядку.

Присідання

Поставте ноги на ширині плечей, зафіксуйте корпус та починайте присідати, спина повинна залишатися нерухомою. І не забувайте про правильне дихання: присідайте на вдиху, а піднімайтеся на видиху. Ця базова вправа змусить активно циркулювати кров, а значить, ви як мінімум не відчуватимете набряклість і слабкість у ногах, які характерні при сидячій роботі.

Згинання та розгинання рук у ліктях

Уявіть, що тримайте кермо. Руки постійно в зігнутому положенні, тобто працює і завжди знаходиться в напрузі двоголовий м’яз плеча (біцепс). Щоб зняти втому в біцепсі, достатньо періодично згинати та розгинати руки у ліктьовому суглобі. Цю вправу можна виконувати, наприклад, у пробці або на світлофорі.

Нахили вперед

Ноги на ширині плечей. Зробіть глибокий вдих, підніміть руки вгору, на видиху плавно нахиліться і постарайтеся торкнутися пальцями землі. Потім повертайтеся у вихідне положення. Якщо не вистачає гнучкості, просто робіть нахили вперед. Вони добре розтягують м’язи спини та плечей, тому ідеально підійдуть для профілактики остеохондрозу.

Випади убік

Ще одна вправа, яка зніме втому у м’язах спини. Зробіть крок убік, і перенесіть вагу тіла на цю ногу, зігнувши її в коліні. Потім повертайтеся у вихідне положення, виконайте простий стрибок, а потім проробіть те саме з іншою ногою.

попередня статтяЕксперти розповіли, чи правда потрібно пити 2 літри води щодня
наступна статтяЧим масаж обличчя кращий за ін’єкції
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я