Рух і вага: чи допомагає пілатес швидше схуднути

0
Рух і вага: чи допомагає пілатес швидше схуднути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пілатес не найпростіше заняття навіть для підготовленої людини. А якщо це так, може, він допомагає скинути зайву вагу швидше? Давай розберемося!

Пілатес може багато дати твоєму здоров’ю: зміцнити хребет, покращити дихання та рухливість суглобів. Існують різні версії цього виду занять, наприклад, на матах або рухомих платформах, і всі вони приблизно однакові за впливом на організм.

Важливо розуміти, що заняття мають бути схожі на тренування, а не на повільні рухи з легкою розтяжкою, від яких не буде користі. Кожна вправа спрямована на зміцнення певних груп м’язів, хоча, звичайно, ти втомишся не так сильно, як після високоінтервального тренування.

Пілатесом можуть займатися абсолютно все, незалежно від статі, віку, стану здоров'я та фізичної підготовки
Пілатесом можуть займатися абсолютно все, незалежно від статі, віку, стану здоров’я та фізичної підготовки

 Чи допоможе пілатес скинути зайві кілограми?

Швидше за все, так, особливо на животі, тому що м’язи в цій галузі потребують особливо ретельного опрацювання.

Але важливо врахувати, що вага йде не лише завдяки спорту! Потрібно правильно харчуватися, нормально спати і не сидіти в одній позі на той час, що ти не займаєшся.

Крім того, пілатес допомагає боротися зі стресом завдяки ефективним дихальним вправам. А це теж сприяє схуднення. Займатися пілатесом справді має сенс, і не лише заради того, щоб забрати зайве. Зміцнення м’язового корсета та покращення самопочуття – це теж дуже важливо для здоров’я.

попередня статтяЯк здоров’я стоп впливає на ваше життя та красу
наступна статтяЧи можна позбутися жиру на животі, якщо качати прес
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я