Як зробити шпинатний рулет: яскрава закуска до святкового столу

0
Як зробити шпинатний рулет: яскрава закуска до святкового столу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Така закуска на святковому та й буденному столі не залишиться без увагу, а все тому, що яскрава зелена шпинатна основа виглядає дуже апетитно. Готується рулет у прямому значенні слова протягом 15 хвилин. Дуже швидко, спробуйте!

Подробиці

Для приготування візьміть 100 г свіжого шпинату, залийте на 1 хвилину окропом. Тим часом відділіть із 3 яєць жовтки від білків. Білки збийте з 0,5 ч.л. солі. Жовтки збийте окремо. Зі шпинату злийте воду та подрібніть блендером. Після цього змішайте з жовтками, додайте просіяне борошно (50 г).

Білки введіть обережно у тісто, бажано лопаткою, щоб не осіли. Викладіть на пергамент на прямокутне деко. Шар +/- 2 см. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.

Доки основа печеться, підготуйте начинку. Універсально: філадельфія та слабосолена червона риба. Проте можете експериментувати, додаючи огірок, яйце, зелень тощо.

Корж змастіть сиром, покрийте начинкою і скрутіть. Готово! Можна відразу їсти або зачекати 30 хвилин, відправивши рулет у холодильник.

попередня статтяЯк зручно садити дрібне насіння моркви, щоб зійшла через 2 тижня
наступна статтяЯкі ліки з 1 квітня будуть продавати лише за рецептом
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я