Експерти розповіли, як стати “стрункою” за місяць

0
Експерти розповіли, як стати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожен із нас хоч раз мріяв про те, щоб схуднути, не докладаючи особливих зусиль. І ця мрія може стати дійсністю. Насправді, лише кілька простих звичок зможуть допомогти вам стати стрункішими вже за місяць. Звичайно, йдеться не про те, щоб скинути чарівні 7 кілограмів за місяць (так взагалі робити не можна) і знайти м’язовий рельєф там, де його ніколи не було. Ці звички швидше допоможуть врятувати загальний тонус тіла і врятують вас від хронічних переїдань. Експерти видання Baazar розповіли, що варто робити щодня, щоб стати стрункішою та покращити своє самопочуття за місяць.

Приберіть всі подразники на час їди

За статистикою, однією з головних причин переїдання є неможливість повністю зосередитися на їжі. Щоби ви не робили під час їжі – читаєте, дивіться ролики на YouTube, гортаєте стрічку новин або вибираєте нову сумку в інтернет-магазині – від цієї звички варто відмовитися. Інакше мозок концентрується на вашому сторонньому занятті і вже не може контролювати, скільки ви з’їли. Спробуйте їсти в тиші, концентруючись виключно на смак страви та на почутті ситості. Їжа заграє новими відтінками смаку, а вага, як за помахом чарівної палички почне знижуватися.

Перестаньте пити чай із солодощами

Існує безліч жартів про те, що чай – найкалорійніша страва, тому що майже завжди доповненням до неї за замовчуванням стають цукерки, тістечка та інші продукти, які переважно складаються з доданого цукру. Відмовитись від такого чаювання не завжди буває легко, бо ця звичка у більшості з нас ще з дитинства. Однак постійне споживання солодкого до добра не доведе — тут і неминуче збільшення у вазі, і небезпека виникнення різних хронічних захворювань. Щоб звикнути пити чай без нічого, вам знадобиться певний час.

Замість того, щоб купувати тістечка та шоколад, оберіть гарний листовий чай і підійдіть до його заварювання з усією відповідальністю. Можна навіть організувати імпровізовану чайну церемонію, не виходячи з дому. Справжній китайський або індійський чай має яскравий насичений смак, який вам напевно і не захочеться перебивати солодким. А якщо ви категорично не згодні пити чай без солодкого (нехай навіть корисного), просто позначте його як повноцінний прийом їжі. Не варто влаштовувати таке чаювання між сніданком та обідом, потім між обідом та вечерею, а потім ще й перед сном. Розводьте його з іншими прийомами їжі за часом з інтервалом 3-4 години. Це допоможе уникнути переїдання і, як наслідок, збільшення у вазі.

Ходіть пішки

Найбанальніша порада, але силу звичайної ходьби справді недооцінюють. Це не тільки відмінний спосіб відволіктися і розвантажити мозок, але й хороший спосіб тримати тіло в тонусі. Звичайно, прогулянка швидким кроком не замінить вам постійні тренування у залі, проте може допомогти підтримувати хорошу форму. При ходьбі (особливо, якщо ходити швидко і правильно задіяти всі м’язи), включається практично вся мускулатура, підтягуються ноги, спина та сідниці. Спробуйте якомога частіше пересуватися пішки, якщо дозволяє час та відстань, і вже за місяць помітите різницю.

попередня статтяПереваги яблучного оцту на думку дієтологів
наступна статтяЕксперти розповіли, як кава впливає на імунітет
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я