Швидко та солодко — сметанник з нашого дитинства

0
Сметанник
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цей рецепт сметанника смачнючий до неможливості. Приготування швидке та легке, тож ви зробите солодкий десерт буквально за 40 хвилин. Є лише один мінус в рецепті: процес підготовки та випікання швидкий, а от охолодження треба буде чекати. Якщо ви любите все, що пов’язано зі сметаною, тоді цей рецепт для вас.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • пісочне печиво — 250 г;
  • масло — 80 г;
  • сметана 20 % — 500 г;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • ванілін.

Як приготувати

Подрібніть печиво на крихти. Це можна зробити вручну, в блендері або в пакеті качалкою. Розтопіть масло та влийте в крихти. Перемішайте масу та втрамбуйте її на дно форми для випікання. Щільно вкладайте. Форму перед цим змастіть маслом або покладіть пергамент. Поставте її наразі в морозильну камеру на 10 хвилин.

Тим часом приготуємо начинку. Сметану змішайте з яйцями, цукром та ваніліном. Перемішайте виделкою або вінчиком. Міксером не треба збивати. Тепер дістаньте форму з морозилки та влийте начинку.

Сметанник випікати протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів. Не діставайте його після цього. Він має охолоджуватись безпосередньо в духовці протягом 2 годин. Якщо лишите на ніч, то результат буде ще кращим. Смачного!

попередня статтяЯкі ємності можна використати для розсади замість ящиків
наступна статтяЧому не можна садити сосну та ялину на подвір’ї біля будинку
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я