Швидкий гуляш з курки та овочів до будь-якого гарніру

0
Смачний гуляш з курки та овочів до будь-якого гарніру
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гуляш – це завжди безпрограшна страва. Готується просто, поєднується з будь-яким гарніром, та й смак має зрозумілий для більшості. Сьогодні ділимося швидким рецептом приготування гуляшу з курки та овочів – таку страву можна приготувати навіть коли зовсім обмаль часу. Детальний рецепт приготування наведено нижче.

Інгредієнти на 3-и порції:

Куряче філе – 600 грам
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 головка
Перець болгарський – 1 шт.
Зелений горошок (заморожений) – 100 г
Томатна паста – 1 ст.
Борошно – 1 ст.
Олія – +-60 мл
Приправа для курки, сіль та перець – за смаком.

Приготування:

Для приготування такого гуляшу краще використовувати не грудку, а філе курячого стегна – воно набагато смачніше і соковитіше. А овочі краще підготувати заздалегідь, так процес приготування відбувається швидше. І так, цибулю, перець і моркву помити та почистити. Цибулю нарізати півкільцями, перець – соломкою, моркву натерти. М’ясо нарізати на невеликі шматочки і обваляти в борошні.

На сковороді розігріти половину рослинного масла і викласти до нього курку. Трохи посолити та смажити до появи легкої скоринки. Паралельно на другій сковороді розігріти залишки олії та обсмажити в ній цибулю та моркву. Як тільки овочі підсмажаться до золотистого кольору – додати томатну пасту.

Перекласти обсмажені овочі до курки, додати болгарський перець та зелений горошок.

Влити гарячу воду, до бажаної консистенції.

Всипати сіль, спеції та перець.

Тушкувати гуляш на повільному вогні під кришкою 10-15 хвилин. Подавати з будь-якою кашою чи пюре або просто смакувати з хлібом.

попередня статтяЯк заманити бджіл на ділянку: поради для гарного врожаю
наступна статтяЯке рослинне молоко краще не купувати: експерт розкрила особливості складу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я