Печиво за цим рецептом дійсно швидке та просте

0
Печиво двокольорове
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смачне печиво, яке ви приготуєте самі, найсмачніше. Пропонуємо вам рецепт, за яким всього за 20-30 хвилин будете мати багато смаколиків. Родина чи друзі за чашкою чаю будуть із задоволенням куштувати домашнє печиво.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • вершкове масло — 150 г;
  • цукор — 1 ст.;
  • борошно —  2 скл.;
  • яйця — 2 шт.;
  • какао-порошок — 1 ст.л.;
  • розпушувач — 1 ч.л.

Як приготувати

Найперше треба ретельно розтерти масло з цукром. Наступними вбийте курячі яйця та розмішайте масу. Борошно просійте разом з розпушувачем, введіть його до яєчної маси. Замішайте з цих компонентів тісто та розділіть на дві половини.

В одну з частин вмішайте какао-порошок, а в іншу додайте ще трохи борошна. Окремо їх вимішуйте до щільного стану. Коли вони будуть готові, тоді треба зробити наступне. Розкачайте два пласти тіста, покладіть білий на коричневий та ще раз пройдіться качалкою. Виходить двошарове та різнокольорове тісто. Тепер згорніть щільним рулетом.

Загорніть харчовою плівкою та покладіть в холодильник на 20-30 хвилин. Охолоджене тісто наріжте на шматочки, які і будуть печивом. Розкладіть на деко. Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 190 градусів. Смачного!

попередня статтяПечиво, яке легко готувати з дітьми
наступна статтяЯк виростити імбир в домашніх умовах
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я