Як смачно замаринувати свинину перед терміновим запіканням

0
Як смачно замаринувати свинину перед терміновим запіканням
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хочете запекти великий шматок свинини (більше кілограма), а часу на довготривале маринування нема, то спробуйте такий рецепт. М’ясо буде неймовірно ніжним, пряним. У середині ароматний прозорий сік, а зверху – рум’яна скоринка з медовим присмаком.

Подробиці

Свинина, наприклад, биток на кістці або ошийок ідеально смакує, якщо її запекти у маринаді на основі меду та соєвого соусу.

З’єднайте разом улюблені прянощі. Смачно взяти сухий часник, солодку паприку та чорний перець. Додайте 2 ст.л. солі (загалом регулюйте на свій смак, цього достатньо на 1 кг м’яса, якщо ви не любите надто солоні страви).

Натріть м’ясо спеціями, потім медом. Намагайтеся втирати так, щоб між всіма м’ясними прогалинами були прянощі. Потім залийте м’ясо соєвим соусом. Декілька разів переверніть, щоб соус рівномірно покрив шматок.

Відправте у холодильник на годину, а потім на півтори години у духовку, замотавши у фольгу. При температурі 170 градусів м’ясо буде готувати повільно, що дасть ефект томленого м’яса. За 10 хвилин до виключення відкрийте фольгу, зробіть вищу температуру, щоб з’явилася скоринка.

 

попередня статтяМандариновий чай з медом — цитрусова насолода з користю
наступна статтяЯк посіяти салат навесні, щоб був пишний та соковитий
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я