Розмішати борошно без грудочок — кулінарне завдання із зірочкою

0
Борошно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Давайте будемо відвертими, але вимішати борошно без грудочок не є простим завданням. Буває, що вони утворяться, і ніяк не виходить їх розбити.

Доводиться працювати тою ложкою, виделкою чи вінчиком, а ті грудочки не розчиняються. Поділимось з вами цінною інформацією щодо подолання тої неприємності.

Як це зробити

Все буде набагато простішим, якщо борошно просіяти через маленьке сито. Робіть це одразу в тісто чи суміш, які готуєте. Буває, що цей технологічний етап пропускають. Не поспішайте та просіюйте борошно. Так ви проведете профілактику появи грудочок та наповните структуру киснем.

Якщо у вас рідке тісто, тоді покладіть в нього сіль. На 200 мл рідини кладуть приблизно ¼ ч.л. солі. Це також буде сприяти кращому результату. І щодо інструментів. Розмішуйте все ж таки виделкою чи вінчиком, але не ложкою. Так ви набагато швидше досягнете потрібної консистенції без грудочок з борошна.

попередня статтяЦукерки з дитинства: як приготувати «Корівку» з 3 інгредієнтів
наступна статтяЯкі сидерати треба сіяти перед вирощуванням картоплі: дачні поради
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я