Як готувати рибні котлети, щоб фарш мав приємний запах

0
Рибні котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рибні котлети не такі популярні як запечена риба. Здається дивним цей факт, але ж основний продукт однаковий. Рибний фарш має специфічний запах. Велика вірогідність, що саме це і робить котлети з нього менш бажаними. Якщо ви хочете готувати їх частіше, скористайтесь кулінарними лайфхаками.

Як зробити котлети ароматними

У фарш додають курячі яйця. Переважно вони сирі. Але в рибні котлети покладіть варені в круту. Розрахунок такий: на 1 кг фаршу треба 5 яєць. Натріть їх та покладіть у рибний фарш.

Щоб нівелювати аромати покладіть у фарш всім звичний та класичний інгредієнт — ріпчасту цибулю. Не кажіть, що ви не любите шматочки цибулі. Щоб їх не було, треба перемелювати цибулю або також натирати на тертці. Найкращий варіант подрібнити її та обсмажити на вершковому маслі, а потмі покласти у фарш.

Ще один кулінарний лайфхак може викликати у вас здивування. У фарш мржна ласти мед. Так, він нейтралізує рибний запах. Достатньо буде 1 столової ложки.

Ці кулінарній секрети допоможуть вам досягти поставленої цілі. Рибні котлети будуть смачні, а їх приготування не викличе у вас жодних складнощів. Нехай все буде смачним та вдалим.

попередня статтяЯк приготувати сирну піцу з 3 інгредієнтів
наступна статтяНа кущах чорної смородини буде багато ягід, якщо знати про підживлення
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я