Конфітюр з помідорів: соус та закуска в одній банці

0
Конфітюр з помідорів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зручний та практичний рецепт з універсальним використанням. За ним виходить одночасно приправа, закуска та соус із солодким та гострим смаком. Підійде до будь-яких страв, навіть до бутербродів.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • помідори — 3,8 кг;
  • цукор — 600 г;
  • лимон — 2 шт.;
  • базилік — 3 гілочки;
  • гострий перець — 1 шт.

Як приготувати

Приготування починають з того, що з помідорів потрібно зняти шкірку. Далі овочі наріжте дрібними кубиками. Так само перець. Висипте все разом в каструлю. Сюди ж цукор. Накрийте кришкою та залиште стояти при кімнатній температурі протягом 2 годин. Далі в ємність натріть лимонну цедру. Все ретельно перемішайте.

Каструлю поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Покладіть базилік та варіть протягом 60 хвилин. Після готування гілочки від базиліку заберіть. Листя переважно уварюється.

Простерилізуйте банки. Розкладіть соус та закатайте кришками. Ставити банки під рушник не треба. Коли соус охолоне, він стане густішим. Він відмінно підходить до курки, індички. Також його можна додавати до спагеті.

попередня статтяБез розкачування коржів та без духовки: рецепт торта за 15 хвилин
наступна статтяРозчин для стимулювання росту коріння для будь-яких паростків — всього за 3 дні
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я