Як приготувати зелений борщ із морозилки

0
Як приготувати зелений борщ із морозилки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як хочеться урізноманітнити своє меню, особливо взимку! Альтернативою різноманітним супам є зелений борщ, тим більше, що готувати його можна не виходячи в магазин за продуктами.

Подробиці

Звичайно, якщо влітку ви подбали про запаси кваску, петрушки, кропу, моркви, заморозивши їх у достатній кількості. А от цибуля, картопля – це звичний набір овочів.
Для приготування смачного зеленого борщу, зваріть м’ясний бульйон.

Через пів години після початку кипіння поріжте невеликими шматочками цибулю, картоплю, потріть моркву(або візьміть із морозилки готову). Посоліть. Поки овочі варяться, окремо відваріть 3-4 яйця(залежить від кількості бульйону) і поріжте їх кубиками.

Перевірте, чи зварилася картопля, і вкиньте в бульйон квасок, петрушку, кріп, порізані яйця. Нехай покиплять 1-2 хвилину, і вимикайте плиту. Дайте настоятися пів години борщику, насипайте в тарілки, обов’язково присмачивши сметанкою.

Якщо вийшло, що ви зварили борщу більше, ніж можете з’їсти, пересипте його в пластикову тару(але не доверху) і покладіть в морозилку. Круговорот в морозилці відбувся! Через певний час дістаньте, нагрійте і смакуйте, ніби щойно звареним!

попередня статтяШвидкий салат узимку зі свіжої зелені
наступна статтяЩо робити, якщо листя спатифіллума жовтіє
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я