Немає часу на спорт: 5 способів вирішити цю проблему

0
Немає часу на спорт: 5 способів вирішити цю проблему
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Що найскладніше у регулярних заняттях спортом? Часом не самі заняття, а час, який треба на них виділити, як у розкладі, так і у своїй голові. Коли збирати сумку? Займатися вранці чи ввечері? На який час призначити тренування, якщо вечорами завжди є плани на відпочинок чи робочі зустрічі? Ось що рекомендують спеціалісти.

1. Вважай тренування обов’язковим заходом

Уяви, що це візит до стоматолога чи важлива робоча зустріч. Добре коли тренування індивідуальні, і доведеться платити штраф за скасування або коли придбали не дешевий абонемент.

2. Спорт не лише у залі

Якщо відстань дозволяэ, ходи на роботу пішки або приїжджай велосипедом. Це також можна вважати спортом, особливо якщо дорога триває не дві хвилини.

3. Шукай час, який можна зістикувати з твоїм розкладом

Необов’язково завжди тренуватися з 8 до 9 годин. Нічого страшного, якщо тренування на тижні потраплять на різний час, головне вони є!

4. Краще менше, але частіше

Якщо часу зовсім мало, виділяй його порціями по 15-20 хвилин, але більше разів на тиждень. Тренуватися по 2 години на місяць неефективно.

5. Шукай інші варіанти

Якщо з відвідуванням залу все зовсім погано, відшукай клуб чи заняття ближче до роботи чи дому. Якщо працюєш у великій компанії, з великою ймовірністю в офісі є тренажерний зал або хоча б знижка на найближчий. Згодом ти звикнеш вбудовувати спорт у вільне вікно, і проблема вирішиться.

попередня статтяСтручкова квасоля з беконом: на гарнір чи самостійно
наступна статтяСалат з буряком та йогуртом по-турецьки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я