Коли треба класти зелень в суп, щоб вiн не скиснув

0
Зелень у супі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лише певний відсоток господинь варять перші страви на один раз. Переважна більшість готують із запасом. І є один момент, який може звести нанівець всі зусилля, щоб звільнити час від того стояння у плити — не в правильний момент закладена зелень у суп. Через це він просто скисає раніше часу.

Як і коли правильно класти зелень

Давайте розберемо технологію приготування із зеленню. Переважно роблять наступним чином. Закладають інгредієнти, чекають, коли вони дійдуть до готовності. Потім за кілька хвилин до завершення готування закидається зелень, виключається вогонь, каструля накривається кришкою і все. Якщо ви погоджуєтесь, отже, теж так робите. Помічали, що перша страва іноді скисає?

Щоб цього не сталося, перша страва після додавання зелені має закипіти. Це допоможе не тільки новому інгредієнту пройти теплову обробку, але й розкрити краще свій смак та аромат.

Цей простий нюанс варто знати. Тоді ваші супи з петрушкою та кропом не закиснуть на другий день. Бо в деяких випадках від цього навіть холодильник не врятує, якщо не зробити все правильно.

попередня статтяЯк видалити ржаві плями на крані до блиску
наступна статтяЯк старі непотрібні рушники використати для декору ванної кімнати
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я