Соус для новорічних салатів замість магазинного майонезу

0
Соус для новорічних салатів замість магазинного майонезу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Господиням час вже думати про святкові салати для новорічного меню. Хоч салати без майонезів більш корисні, проте хочеться іноді “згрішити”. Але ж смачні соуси можуть замінити магазинний звичний майонез.

Подробиці

По-перше, господині вже давно навчилися готувати майонез у домашніх умовах. Ми неодноразово розповідали перевірені рецепти і нагадаємо, що зробити майонез можна швидко. Для цього треба взяти яйце, 200 мл олії, 1 ч.л. гірчиці лагідної, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 1 ст.л. лимонного соку. Всі інгредієнти потрібно збити блендером, але так, щоб яйце повністю покрила “ніжка” блендера.

По-друге, експериментуйте з соусами на основі натурального йогурту або сметани. Додавайте сік цитрусових, горіхи, мед, різні спеції. Варіанти соусів різні, але вам потрібно обрати саме той, який підійде вашим гастрономічним уподобанням.

попередня статтяЯк швидко господині відмивають наліт з електрочайника
наступна статтяСекрет соковитої буженини з яловичини
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я