Як зробити смажені гриби ще смачнішими: секрет у сухому обсмажуванні

0
Як зробити смажені гриби ще смачнішими: секрет у сухому обсмажуванні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смажені гриби – одна з найулюбленіших та найпопулярніших страв.

Найчастіше в процесі приготування лісових дарів таким чином використовується олія.

Однак досвідчені кулінари стверджують – можна обійтися і без цього інгредієнта. Завдяки способу сухої обсмажування гриби вийдуть ще смачнішими і соковитішими.

Оскільки в боровиках та підосиновиках міститься достатня кількість вологи, гриби зможуть одночасно смажитися та тушкуватись у власному соці.

Коли ви помітите, що з грибів виділився сік, потрібно зробити потужність вогню менше і продовжувати обсмажувати лісові гриби, поки вся рідина не випарується.

Після цього дозволяється додати сіль – таку ж кількість, що ви використовуєте при традиційному варіанті обсмажування – і свіжу зелень. Гармонійніше з грибами поєднується петрушка.

Зрештою, настає час для секретного інгредієнта – невеликого шматочка вершкового масла. Масло додається вже наприкінці приготування.

Приготовлені таким чином грибочки вийдуть неймовірно смачними, апетитними та ароматними. Спробуйте!

попередня статтяЯк правильно і без наслідків відмовитись від солодкого: поради від фітнес тренера
наступна статтяЯк харчуватися при ГРВІ, щоб прискорити одужання: радить нутриціолог
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я