Що додати у фарш, щоб котлети чи тефтелі вийшли, як на картинці: корисні поради

0
Котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви мрієте про те, щоб приготовлені котлети вийшли не тільки смачними, а й апетитними на вигляд, використовуйте старий як світ лайфхак.

Додайте до фаршу 1-2 столові ложки манної крупи і залиште хвилин на 15, щоб манка набухла.

До речі, якщо досі вас щоразу осягала невдача у приготуванні цієї м’ясної страви, можливо, помилка криється у фарші.

Коли ви подрібнюєте шматочки свинини або курки за допомогою м’ясорубки, не варто перемелювати їх надто дрібно – використовуйте решітку з найбільшими отворами, які є у вашому арсеналі.

Варто приділити увагу й решті інгредієнтів – так, у складі будь-якого фаршу повинні бути або замочений у молоці хліб, або – варений рис.

Як варіант, можна використовувати велику кількість цибулі.

Завдяки хлібній складовій м’ясний сік утримуватиметься всередині котлет, а подрібнена цибуля зробить їх соковитими та ніжними.

Зрештою, не забувайте панірувати котлетки в борошні або сухарях, після чого обсмажте на добре розігрітій сковорідці з кожного боку, поки не утвориться рум’яна скоринка, яка не дозволить соку витекти назовні. Кришкою закривати не треба.

попередня статтяЯк побороти апетит і почати худнути: дієва китайська техніка
наступна статтяШтани, які зроблять ноги нескінченними: 5 найвдаліших моделей
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я