Оладки з яблуками: секрет приготування

0
Оладки з яблуками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Восени, коли багато яблук, спробуйте приготувати пухкі оладки з яблуками. Нічого складного немає, головне – дотримуватися пропорцій і послідовності приготування.

Подробиці

Інгредієнти:
Кефір – 250 мл
Яйце – 1 шт.
Сода – 0,5 ч. л
Сіль – ¼ ч. л.
Ванільний цукор – 1 п.
Рафінована олія – 1 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Борошно – 180 г
Яблука – 2 шт.(великих)
Олія – для смаження.

У мисочці розітріть яйце з цукром, додайте ваніль і сіль. Влийте кефір і поставте на малий вогонь, постійно помішуючи, щоб маса прогрілася. І стала трохи теплою.

Далі поступово сипте борошно, розмішане з содою, і влийте олію. Тісто має бути досить густе. Покришіть туди нарізані кубиками яблука, попередньо почистивши їх від шкірки. Залиште тісто на 15-20 хв, щоб відпочило.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та ложкою викладайте суміш. Коли на оладках з’являться бульбашки, переверніть їх на другий бік. Смажте до готовності. Викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру і смакуйте!

попередня статтяЯкі смачні солодощі корисно їсти для здоров’я
наступна статтяЯблучна шарлотка з ванільними нотками
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я